Rengjøring og vedlikehold av sofaben i metall og deres fordeler og ulemper

Hvordan rengjøre metalletsofaben i hverdagen?Men hva er fordelene og ulempene med sofaben i metall?I dag vil møbelprodusenten forklare en etter en.

I vårt liv er metallglassmøbler også veldig vanlig, og det er også en av møblene som trenger vedlikehold i familien vår.I dag vil vi introdusere de vanlige vedlikeholdsmetodene, fordelene og ulempene med metallmøbelben for din referanse i livet.

DUNCrengjøring av møbelben av metall

1. Møbelben i plastsprayet metall

Hvis det er flekker på bena til plastsprayede metallmøbler, tørk dem med en våt bomullsklut og tørk dem deretter med en tørr bomullsklut.Vær forsiktig så du ikke holder på fuktigheten.

2. Møbelben i forkrommet metall

Aluminiumsbelagte møbelben kan ikke plasseres på et vått sted, ellers er det lett å ruste og til og med føre til at belegget faller av.Hvis forkromningsfilmen har gulbrune nettingflekker, skrubbes den vanligvis med nøytral olje for å forhindre at den forlenges.Hvis det allerede er rustflekker, dypp oljeflekkene med bomullstråd eller børste, påfør dem på rustflekkene i en kort periode, og tørk dem deretter frem og tilbake til rusten er fjernet.Poler dem aldri med sandpapir.Forkrommede møbler brukes vanligvis ikke.Et lag med antirustmiddel kan belegges på det forkrommede laget og plasseres på et tørt sted.

3. Titanbelagt møbelben

Selvfølgelig vil bena til høykvalitets titanbelagte møbler ikke ruste, men det er best å holde mindre kontakt med vann og ofte tørke dem med tørr bomullstråd eller en fin klut for å opprettholde glans og skjønnhet.

4. Punkter som trenger oppmerksomhet ved bruk

Uansett hva slags metallbelagte møbelben, bør de plasseres forsiktig når du flytter for å unngå kollisjon;Unngå å berøre harde metalldeler, som kniver, nøkler osv., for å unngå riper.Ikke brett for hardt for å sikre at den foldede delen ikke blir skadet.

Fordeler med metallmøbelben

Brannforebygging gjenspeiles hovedsakelig ved at møbelbena i metall tåler brannprøver og minimerer tap.De fuktsikre egenskapene er best egnet for sørlandet.I den store sørlige delen av Kina, så lenge temperaturen er 12 ~ 14 ℃ og den relative luftfuktigheten overstiger 60 %, vil det bli et paradis for muggvekst og et arnested for rust.Edelt papir, dokumenter, bilder, instrumenter, dyrebare stoffer og ulike magnetiske plater og filmer er i fare for fuktighet.Den fuktsikre ytelsen til beslag kan løse folks problemer.I dataalderen er diamagnetisk ytelse spesielt viktig.Magnetiske plater som inneholder forretningshemmeligheter, statistikk, personopplysninger, historiske videofiler, dyrebare bilder, CD-er og andre gjenstander er mest redd for plutselig sterk magnetfeltinterferens.Møbelben av metall med diamagnetiske egenskaper kan løse denne typen problemer.

Ulemper med metallmøbelben

1. Råvarene til møbelben i hardt kaldt metall er jern og denne kaldvalsede stålplaten.Fysiske egenskaper bestemmer hardheten og kulden til stålmøbelben, noe som strider mot den varme teksturen folk liker.Derfor, på grunn av teksturårsaker, blir metallmøbelben ofte avvist av mange mennesker.

2. Høy støy og ensfarget.Når metallmøbelben brukes, på grunn av de naturlige faktorene til materialer, vil de produsere lyder som folk ikke liker.Fargemessig hadde møbelben av metall kun én farge i begynnelsen.

Kjøpsveiledning for møbelben i metall

1. Sveiset knutepunkt: alle sveisede skjøter av god metallmøbelbenstruktur er polert glatt og deretter elektrostatisk sprayet.Det er umulig for billige varer å polere deg manuelt.

2. Sprøyting: Vanlige produkter kan produsere et sett med møbelben av høy kvalitet kun gjennom mange prosesser som avfetting, beising og fjerning av rust, fosfatering, skylling, støvhåndtering, pulversprøyting, tørking, kjøling og pakking.

Ovenstående er litt kunnskap om sofaben i metall.Jeg håper det kan hjelpe deg.Hvis du vil vite mer om møbelben i metall, vennligst kontakt oss.

 

Søk relatert til møbler ben sofa:


Innleggstid: Jan-11-2022
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss