Vanlige materialer og reparasjonsprosess av metallbordben

Bord kommer i mange former, størrelser og materialer.Derfor, når du bygger eller designer et bord, er valg av riktige ben avgjørende for det generelle utseendet og ytelsen til arbeidet.Neste metallbordbenprodusenter for deg å sortere ut følgende tre vanlige materialer som brukes til å lage bordben.

tre

Tre er sannsynligvis det vanligste materialet som brukes i bordben.Treben bringer naturlige elementer til innredningen din, perfekt for å skape en varm og hyggelig atmosfære.Enten du dekker treet med maling eller går for en mer naturlig stil, ser tredekoren vakker ut.

jern

I tillegg til sin slående tekstur, gir støpejern pålitelig ytelse for møblene dine.Å ha styrken og stabiliteten til å støtte en bordplate er avgjørende for gode ben, og støpejern har begge egenskapene.I tillegg motvirker den elementene og sørger for at bena ikke mister sin visuelle appell for raskt.Så når du vil ha et bord med den perfekte blandingen av estetikk og holdbarhet, er støpejern et godt valg.

aluminium

Et annet vanlig materiale som brukes til bordben er aluminium.Aluminiumsfolie er kanskje det første du tenker på når du hører ordet aluminium, men metallet har mange bruksområder.Aluminiumsben er mye lettere enn støpejernsben.

Hvordan reparere et ødelagt metallben

Selv om sveising er en vanlig metode for å reparere metallskader, kan du bruke kalde sveiseblandinger for en sterk reparasjon.Dette rimelige materialet er enkelt å bruke, trygt og holdbart.Du kan reparere sprekker i en rekke metaller, som jern, stål, kobber og aluminium, i løpet av få minutter.Som metall kan kalde sveiser males for å matche overflaten rundt.Materialet er fleksibelt i kort tid, slik at du kan forme det før du eventuelt tørker til en hard, stållignende konsistens.Reparasjonen din vil tåle høye temperaturer og tåle tung bruk uten behov for en konvensjonell sveiser.

1. Ekstruder en lik mengde materiale fra hvert av de to rørene i pakken på en ren arbeidsflate.Bland delene grundig med en engangsmalingblender eller trenål.

2. Rengjør og tørk det sprukne området grundig med et husholdningsrengjøringsmiddel.Fjern maling, grunning eller rust med grovt sandpapir.

3. Slip overflaten som skal sveises med fint sandpapir.

4. Påfør sveisen langs sprekklengden med en sparkel eller trestift.Fyll området helt og jevn forsiktig overflaten.

5. Fjern overflødig materiale rundt reparasjonsområdet med en fille.

6. La de kalde sveisene herde i 4 til 6 timer, og bruk deretter fint sandpapir for å jevne ut området rundt.

7. Bruk en ren klut til å tørke bort løst materiale.

8. La den kaldsveisede blandingen tørke helt over natten, og påfør deretter et strøk maling for å blande reparasjonen med den omkringliggende overflaten.

Ovennevnte er introduksjonen av de vanlige materialene og reparasjonsprosessen for metallbordben.Hvis du vil vite mer informasjon om bordben i metall, vennligst kontakt oss.

Søk relatert til møbler ben sofa:


Innleggstid: 17. februar 2022
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss