Erstatningsbordben i metall

Vurderer du å kjøpe enbordben i metallmed moderne design?En av fordelene med interiør er å velge møblene du liker.

Du kan fremheve ethvert interiørdesign med din favoritt bordfotstil.Du og andre møbelelskere bør imidlertid vurdere disse viktige faktorene.Som regel,bordben i metallprodukter kan brukes i flere tiår og gir maksimal støtte.

Det bør ikke være vanskelig å velge metallmøbelben med pålitelig stabilitet.Ikke glem imidlertid at møbelrammen og fargen skal utfylle disse designelementene til metallbeina.

For å veilede din kjøpsbeslutning, vennligst les våre flere metallbordben og forstå alle viktige funksjoner.

1. Hårnålsbordben

Dette settet med metallbordben med hårnålsdesign kan støtte nattbord, salongbord og kontordatabord.Vanligvis har de solide og slitesterke metallbordbenene forskjellige iøynefallende design, som er svært egnet for å tilpasse interiøret.

2. Firkantet bordben

Velg bordben av høy kvalitet med unik design.I tillegg til spisebordet, er disse firkantede rammebena perfekt for datapulter og vaskebord

3. T-formet bordben

Når du løfter disse lette 16,4 pund med møbelben, er det lett å se hvordan T-formen deres løftes.Det er et gap mellom disse metallføttene, som lett kan fordele vekten av tunge gjenstander.

4. V-formet bordramme

I tillegg til å installere disse metallføttene for kontor- og husholdningsmøbler, kan de også støtte hagebord.Generelt har den en kraftig struktur og er dimensjonert med metallben for å være kompatibel med ulike bord.

Under gjør-det-selv-prosjekter i verksteder og garasjer kan det hende du trenger et stabilt skrivebord for midlertidig å plassere håndholdte enheter.Dette settet med bordben i industrikvalitet gir plattformen den ideelle støtten for tungt utstyr.

Selv om stilige metallbordben kan være et viktig tilbehør, er designet et utmerket dekorativt element.Du trenger ikke bare bruke dem hjemme.Skap heller en unik atmosfære på arbeidsplassen og utemiljøet


Innleggstid: 23. november 2021
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss