Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Hideung Sofa Suku nyemprot jati suku Italia basajan lampu méwah suku sofa | GELAN

Katerangan pondok:

Imah anjeun ngagambarkeun kapribadian anjeun! Anggo suku jati luhur sareng unik sareng suku méja pikeun ngajantenkeun bumi anjeun langkung mulya sareng elegan.

Paké Suku Sofa Hideung pikeun sagala rupa proyék DIY, tambahkeun atmosfir industri kana suku tabel sofa kabinét tradisional atawa tambahkeun atmosfir modern kana korsi retro.

Urang Suku sofa Dijieunna tina logam kualitas luhur, anu kuat sareng awét.

Hot Sale:suku méja logam emas,suku méja


Rincian produk

Kustomisasi

Tag produk

bubuk custom coated éléktrostatik nyemprot jati suku Italia basajan lampu méwah suku sofa

Hideung Sofa Suku pedaran

Ukuran pipah: H180 * DIA20mm Ukuran plat: 70 * 70 * 3mm

Fitur:

cocog pikeun sagala jinis parabot, kayaning sofa, méja kopi, méja, ranjang, kabinét TV, kabinét kamar mandi, bangku, kabinet, jsb.

Kabinet suku méja sofa kalawan pre-dibor liang sarta ningkatna screws pikeun instalasi gancang jeung gampang.

Suku kabinét kamar mandi kami didamel tina logam kualitas luhur, anu kuat sareng awét.

Beungeut perlakuan nyaeta nikel hideung plated / matt bubuk hideung coated nu teu gampang karat, sarta gampang pikeun ngabersihan jeung ngajaga.  

harga lumrah, pabrik dipercaya jeung leuwih ti 20 taun pangalaman, dont ragu ngahubungan kami.

https://www.furniturelegssupplier.com/black-sofa-legs-custom-powder-coated-electrostatic-spraying-furniture-feet-italy-simple-light-luxury-sofa-legs-product/

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Suku Sofa Hideung
Aplikasi sofa, ranjang, méja
warna hideung
Bahan beusi
Ukuran piring 70 * 70 * 3 mm
Fitur Gaya modis
Ukuran produk H180MM
Bérés Dilapis bubuk
Gaya: modern
pakét 20 lembar/ctn
MOQ 1000 lembar
istilah pamayaran T/T, Western Union, Tunai
waktos sampel 7-15 poé
Waktos pangiriman 15-30 poé

skenario lumaku

Suku logam dianggo dina perkakas perabot sapertos suku sofa, suku ranjang, suku kabinét, jsb.

sofa legs feet Applicable scenarios

Jalma-jalma ogé nanya:


https://www.furniturelegssupplier.com/black-sofa-legs-custom-powder-coated-electrostatic-spraying-furniture-feet-italy-simple-light-luxury-sofa-legs-product/

https://www.furniturelegssupplier.com/black-sofa-legs-custom-powder-coated-electrostatic-spraying-furniture-feet-italy-simple-light-luxury-sofa-legs-product/

https://www.furniturelegssupplier.com/black-sofa-legs-custom-powder-coated-electrostatic-spraying-furniture-feet-italy-simple-light-luxury-sofa-legs-product/

https://www.furniturelegssupplier.com/black-sofa-legs-custom-powder-coated-electrostatic-spraying-furniture-feet-italy-simple-light-luxury-sofa-legs-product/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • jasa ngaropéa disadiakeun ku seller

    products details

    products details1

    products details2

    products details3

    products details4

    products details5

    products details6

    Kirim hiji panalungtikan pikeun ngahubungan kuring, bakal bisa meunang Sampel Free

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami