Hvordan matche forskjellige møbler med møbelben i metall

Ved utforming av et boligrom må mange faktorer vurderes for å gjøre det levende og i tråd med eiers forventninger.Noen faktorer som må vurderes inkluderer materialene som brukes rundt i rommet, arrangementet og utformingen av møbler, inventar og utstyr, fargen på vegger og tak, og arkitektoniske temaer osv.produsent av metallmøbelbenGeran vil forklare matchingen av ulike møbler og metallmøbelben.

Materialvalg for møbler og metallmøbelben

En faktor som garanterer sammenhengen til alle møbler er materialene.Når du velger og kjøper rommøbler, sørg for å bruke samme eller nært beslektede materialer.Så hvis noen av dine eksisterende møbler inneholder krom, svart eik og antikk polert kobberpynt, må du kjøpe lignende ornamenter til bena på møblene.Dette vil tett forene alle elementene i rommet ditt, og gi deg et vakkert og sammenhengende utseende, slik at familien og besøkende kan stirre på dem med ærefrykt.

Møbler matcher formen på møbelben av metall

I tillegg til materialet og høyden, må du også være oppmerksom på møblenes utseende og formen på støttebena.Noen møbler har støtteben, mens andre er i en rett linje.I tillegg har andre møbelprodukter koniske ben eller utkragende ben.I likhet med benhøyde, kan kombinasjonen av ulike benformede møbelkomponenter hjelpe deg med å skape et mer romslig og mer variert rom.

Høydetilpasningen til møblene og metallmøbelben

For å oppnå balanse må du velge møbler som kan brukes sammen med andre eksisterende møbler.Med andre ord, høyden på føttene til sofaer, stoler, bord og andre møbler må endres for å la øynene dine passere gjennom rommet.I motsetning til materialet kan møbler i samme høyde også være distraherende.Faktisk, hvis du planlegger å justere alle møblene på den ene siden av rommet med samme høyde, vil andre til og med føle seg klaustrofobisk.Basen til noen møbler må strekke seg til gulvet, mens andre må være minst 6 tommer over bakken.

Ovenstående illustrerer viktigheten av møbelben av metall.De pyramideformede møbelbena er også en annen design, som egner seg veldig godt for skinnstoler og putestoler i administrative kontorer.。

Hva er typene møbelben?

Tremøbelføtter

Tykke ben er det vanligste i tremøbler, fordi treet er lett å farge eller fargelegges, og det passer godt med alle slags møbler.Tre er også enkelt å bearbeide og kan lages i ulike former og mønstre.

Møbelføtter i aluminium

I henhold til dine behov er aluminiumsmøbelbrakett et lett og elegant materiale som kan erstatte rustfritt stål..

Møbelføtter i rustfritt stål

Rustfritt stål er ikke like skinnende som krom, men det er veldig slitesterkt og er førstevalget for utemøbler.

Møbelføtter i messing

Bronsemøbler er et ideelt materiale for å legge sjarm til rommet.Kobbermøbler gir alle møbler et luksuriøst og utsøkt utseende.

Forkrommede møbelføtter

Som et lyst metall er krom et effektivt middel for å tiltrekke folks oppmerksomhet, så krom krommøbelben er veldig egnet for moderne design.

Jeg tror at etter å ha lest den, har alle en viss forståelse av matching av metallmøbelben.Hvis det er noe annet du ikke forstår, velkommen til å konsultere oss, vi er enleverandør av metallmøbelbenfra China-Grand Blue.

Vi gir tilbudsinformasjonen tilspesialtilpassede bordben i metall.Få flere detaljer nå!

Bilder for møbelføtter i metall


Innleggstid: 19. mars 2021
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss