Aisea ua to'atele ai tagata fa'apipi'i vae sofa u'amea

O le sofa o meaafale autu i le talafaasolopito faavaomalo atoa, e ui o nisi aganuu e leʻi faʻaaogaina seia oʻo i le seneturi talu ai.I nisi faʻamatalaga, o le sofa e na o se futon poʻo se aluga e tuʻu i luga o le fola e maua ai se paʻu mafanafana i luga o se mea malo.Ma le mea mulimuli, o le sofa ua mamanuina ina ia i ai vae ma e mafai ona siitia i luga aʻe o le fola.Na tupu lea mea ona o le manatu o le Faalapotopotoga o Aganuu e palapala le eleele.Ae ui i lea, e ese mai i mafuaʻaga faʻale-aganuʻu ma talafaasolopito, o sofa ma vae e tele mea lelei.Sosoo ai, o lefale gaosi meaafaleGeran o le a taʻu atu ia te oe e uiga i uʻamea

Le lelei o vae sofa uamea

•maumau

O se sofa e iai vae e sili atu ona mautu nai lo se sofa e leai ni vae.O le vaega mulimuli e fa'asolosolo teisi a'o fa'aoga, ae o le sofa vae lava ia e a'a ma mafai ona fa'amau i so'o se mea e tu'u ai.

• Faigofie ona maua

O se tasi o mea le lelei o se sofa e leai ni vae poʻo se aluga e tatau ona e punou i lalo, o nisi taimi e maualalo ifo i le eleele, e te nofo ai i totonu.E ui atonu o se filifiliga sili lea mo nisi tagata, o le tele o tagata matutua latou te iloa e le alu ese o latou vae i le eleele pe a latou nonofo i luga o le sofa.

• Maualuga maualuga le tumau ma maualuga atu le mama

O le sofa vae e siitia i luga o le fola, aloese mai le feteʻenaʻi o luga o luga, ma faʻalauteleina ai le ola tautua.E le gata i lea, faʻatusatusa i se sofa e leai ni vae, o se sofa ma vae e le aoina tele le pefu ma le palapala, ma e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le faʻamamaina ma le tausiga atoa.

Talu ai o le sofa ma vae e tele naua mea lelei, faʻafefea ona faʻapipiʻi vae sofa uʻamea?

O le misi po'o le pa'u'ese mai vae sofa e mafai ona fa'ase'e pe lulu le sofa.E le foliga tutusa uma vae sofa, ma e fesoʻotaʻi i auala eseese.E tusa lava po o le a le auala muamua, e mafai ona e faʻapipiʻi ou vae i luga o le sofa.

1. Liliu le sofa ma siaki le pito i lalo ole faavaa sofa.Fuafua pe fa'afefea ona fa'amautu ou vae sofa.

2. Afai e faʻapipiʻi se ipu pito i luga poʻo le T-nut i luga o le faʻavaa laupapa, faʻamalo vae sofa i le pito i lalo ole sofa.

3. Afai e misi le nati, sui le T-nut poʻo le ipu pito i luga.

Fa'apipi'i se T-nut po'o se ipu pito i luga

1. Pe a faʻatau ni T-nuts fou, faʻamolemole tuʻu vae sofa uʻamea i totonu o se faleoloa meafaigaluega poʻo se fale teuteu fale e faʻamautinoa ai e fetaui lelei faʻamau tautau i T-nuts.Afai e misi le ipu pito i luga, fa'amolemole fa'atau mai se ipu fa'avae matau e fetaui i lalo ole fa'avaa o lou sofa ma vae o le sofa.O le nati pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina tumau i le ogatotonu o le laupapa, lea e tuʻuina atu ai ia te oe se nofoaga e faʻaoga ai le faʻamau faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

2. Tuu le T-nut i luga o le faavaa sofa ma tusi fao u'amea agai i le faavaa.Ia mautinoa o le T-nut fou e fetaui ma le pu muamua i luga o le faavaa sofa.Tu'u le T-nut i totonu o le faavaa ma se samala.Afai na fa'apipi'i muamua lau sofa i nei sikulima, fa'aoga fa'alava fafie e fa'amau ai le ipu pito i luga fou i le fa'avaa o le sofa.

3. Fa'alili fa'amau tautau o vae sofa i totonu o le T-nut fou po'o le ipu pito i luga.

Sui le faamau

1. Afai e le mafai ona faʻamautuina vae sofa pe o loʻo misi, faʻamolemole faʻapipiʻi faʻamau fou.O le mea lea e mana'omia ai lou fa'aogaina o se pa'u pa'u lapo'a lapo'a e fa'ailo i totonu o le vae sofa muamua, ma fa'apipi'i se ipu pito i luga po'o le T-nut e fetaui mo le boom fou.

2. Fa'ailo le nati hex masani i le itu o le T-bolt po'o le fa'aoga tautau o lo'o fa'aaogaina i luga o le ipu pito i luga.Faamau le nati i luga o le faamau.Su'e le nati i le vae sofa, e mafai ona puipuia le filo i luga o le faʻamau.

3. Fa'aofi le pito o le boom i totonu o le pu muamua o le vae sofa.Fa'apipi'i se fa'aigoa fetu'una'i i le nati hex na e fa'apipi'i muamua i le fa'amau fa'amau.Fa'amalo le fa'amau i totonu o le vae sofa u'amea se'ia mu le nati i le vae sofa u'amea.

4. Aveese nati ulu hex mai fa'amau tautau.Fa'avili le sikulima tautau fou o le vae sofa i totonu o le T-nut po'o le ipu pito i luga.

Fa'amau vae i fafie fafie

1. Fa'asa'o pu fa'alila i luga o vae sofa u'amea ma pu fa'a sikulila i luga o le faavaa sofa.

2. Fa'asolo atu i vae le fa'ailoga fafie muamua.Fa'aaoga se sikuli fa'amau e fa'amau fa'amau i totonu o le fa'avaa sofa e fa'amautu ai vae.

3. Afai ua aveese le pu fa'avaa muamua ma ua le toe fa'amauina i luga o le sofa, fa'amolemole sui i le fa'ailoga fafie muamua.Fa'aaoga se sikulula la'au teisi umi ma mafiafia ina ia e viliina le sikulima i totonu o le sofa, e mafai e le sikulima ona pu'e le itu e lei faaleagaina o le pu muamua o le faavaa.

Ou te talitonu a uma ona e faitauina, e te le fou i vae sofa u'amea.Afai ei ai ni au fesili, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou.O matou afa'ameamea vae sofa u'ameamai Saina-Grand Blue.

Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga o upusii ofa'atau oloa si'i vae.Maua nisi fa'amatalaga i le taimi nei!

Ata mo vae meafale u'amea


Taimi meli: Mati-19-2021
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou